Altijd al een krachtige boodschap over willen brengen door middel van bewegende beelden? Avancé brengt jouw idee of infographic tot leven met een persoonlijke animatie.

Bewegende beelden zorgen er niet alleen voor dat je jezelf profileert als bedrijf of instantie, maar ook dat je een groter publiek aantrekt. Veel meer mensen kijken tegenwoordig graag naar een video. Daarmee word je dus ook sneller gevonden via kanalen als Youtube of Facebook.

Zorg dat jouw uitingen meer opvallen met een eigen animatie. Het is eenvoudiger om een complexe boodschap onder de aandacht te brengen middels een animatievideo.

Avancé creëert animaties die passen bij jouw bedrijf of instantie.

  • Complexe boodschap begrijpelijk presenteren.
  • Alles in één beeld, hoe klein of onbereikbaar dit in het echt ook is.
  • Tijdloos en in eigen huisstijl.

Voorzie je animatievideo ook van tekststreakers naast ingesproken tekst. Veel mensen scrollen door hun timeline en willen geen geluid. Voorzie je animatie dus altijd door tekst, meer kans dat je bezoeker je video helemaal afkijkt.

Voorbeeld animatie video

We denken met je mee, maken de video en desgewenst ook de tekst. Daarnaast spreken wij de video voor je in en plaatsen de animatie op YouTube. Tot slot voorzien wij de video van tags en zorgen dat deze zoekmachine vriendelijk is.