Simpel, veilig en 24/7 bereikbaar. Iedere winkelier kan een gratis account aanmaken en vervolgens kunnen de klanten van de winkel via de eigen winkelierspagina die daar is aangemaakt, een tijdsslot reserveren voor het winkelbezoek.

Waarom deze gratis webapp?

Collega’s van Avancé kwamen afgelopen dinsdag 23 februari jl al tijdens de persconferentie van Mark Rutte met dit idee via de groepsapp. Samen brainstormend vonden we dit als bedrijf wel een super sympathiek idee. Zo kunnen we het de lokale winkeliers, die het toch al enorm zwaar hebben, met deze toepassing een beetje makkelijker maken in de uitvoering van deze nieuwe Corona maatregel.

Voordelen van reserveerjewinkelbezoek.nl

Natuurlijk kun je als kleine zelfstandige al je klanten per app of telefoon te woord staan en afspraken plannen, maar het grote voordeel van deze webapp is dat het systeem geautomatiseerd in de gaten houdt of tijdsloten al vol zijn. Ook heb je gelijk digitaal je klantgegevens van de geplande bezoeken en hoef je als winkelier niet 24/7 met je telefoon bereikbaar te zijn. Het systeem plant gewoon door als de winkelier klanten aan het helpen is of even niet in de zaak is. Het stond ook gelijk voor ons vast dat we er niets aan wilden verdienen, maar gewoon onze expertise en tijd wilden inzetten voor dit initiatief en ook de hosting kosten voor de applicatie voor onze rekening nemen.

Woensdagmorgen zijn we direct gestart met nadenken over een goede domeinnaam, de vormgeving en de techniek en vandaag is het eerste deel gereed om mee naar buiten te treden. Winkeliers kunnen zich nu al aanmelden en wij maken een account voor ze aan, waarna de klant zijn bezoek kan gaan plannen.

Wat kan de winkelier ermee?

De winkelier kan zijn eigen pagina ook personaliseren met een logo, foto openingstijden, contactgegevens en kan de lengte van de te plannen afspraken ook zelf bepalen. Winkeliers kunnen zich aanmelden en de klanten kunnen direct hun winkelbezoek plannen via www.reserveerjewinkelbezoek.nl

Bekijk de demo video voor winkeliers