Blog

Hoera! Onze nieuwe website is in de lucht.

Hoera! Onze nieuwe website is in de lucht.

We doen het al jaren voor klanten en toch was het geen eenvoudig proces. Collectieve beroepsdeformatie speelde een rol net als ‘De vloek van Kennis’. Want we weten gewoon niet meer hoe is het om onwetend te zijn. Wat voor ons een heldere tune is waarop we om mee- neuriën is voor een ander onsamenhangend gemompel.

Vandaag is het hoera-moment want onze geheel vernieuwe website staat live. Het is het resultaat van een zoektocht naar onze eigen identiteit en waardepropositie. Dat ik daar zelf sturing aan heb mogen geven was een prachtige kans. Ik was immer nog niet vervloekt met Avancé-kennis toen ik in december 2018 startte en had nog die frisse blik van buiten.

Afgelopen 13 jaar groeide Avancé van 3 naar 13 medewerkers en ontwikkelde het bedrijf zich steeds meer in de richting van online communicatie. Avancé groeide mee met haar klanten. Klanten groot maken is dan ook onze groeistrategie; vandaar het ‘Wij maken je online groter’.
En offline natuurlijk ook. Dat moet wel gezegd worden. Want succesvolle communicatie blijft een mix van beide.

Websites ontwikkelen en online zetten is één ding, ze vervolgens onderhouden en verder doorontwikkelen is minstens net zo belangrijk. Onze vernieuwde website zullen we de komende periode daarom nog verder uitrusten met leuke interactieve tools. En op ons blog delen we elke week onze nieuwe inzichten en opgedane ervaringen.

Met de komst van de nieuwe site, nemen we afscheid van onze oude. Mochten we toch heimwee krijgen, dan kunnen we die altijd nog even op het webarchief opzoeken.

En om de livegang te vieren, hebben we de website officieel de lucht in geschoten.

Heb jij ook behoefte aan een frisse blik van buiten voor het ontwikkelen van je nieuwe website, app of webshop? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Deel en inspireer anderen