Brochure laten maken

Wie schrijft die blijft. Of je je (potentiële) klant nu wil informeren, overtuigen of aanzetten tot koop. Een fraaie brochure die mensen vast kunnen pakken, doorheen kunnen bladeren en/of bewaren biedt uitkomst. Een brochure is en blijft een sterk middel om je doelgroep van informatie te voorzien. Avancé Communicatie heeft al tientallen fraaie, wervende, ingetogen, extravagante en stijlvolle brochures ontworpen, gerestyled, opgemaakt en in druk gegeven. Altijd als middel om de communicatiedoelstelling van onze klanten te realiseren. Van groot tot klein formaat en van dik tot dun.

Afhankelijk van je doel met de brochure, adviseren we je over het formaat, papier en afwerking. Voor een luxe uitstraling kun je kiezen voor een chique en stevig papier met een luxe afwerking met een preeg, foliedruk, UV spot laag, mat of glanzend laminaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook door een afwijkend formaat te kiezen valt je brochure extra op.

Laat je bedrijf offline zien

Ben je op zoek naar een andere offline uiting, zoals een krant of magazine? Ook dan ben je bij Avancé aan het goede adres! Wanneer je offline goed zichtbaar bent voor je klanten, dan ben je ook online beter vindbaar.

Meer weten of wil je eens vrijblijvend met ons kennismaken?