Een nieuwe website voor Tripod training

Een leven lang vitaal met personal training van Tripod Training in Oss.

Een gezonde, evenwichtige levensstijl bereik je niet zomaar. Hetzelfde geldt voor die sportieve prestaties of andere doelstellingen waar je van droomt. Het komt allemaal aan op de juiste balans tussen de drie elementen van de tripod: de juiste beweging, voeding en beleving, zelfs verweven dus in de naam en in het beeldmerk.

Tripod training biedt personal training, personal coaching en vitaliteitscoaching om je te helpen jouw doelstellingen te bereiken op het gebied van sport, mentale gezondheid en voeding. Ook tijdens de Corona lockdown hebben zij niet stilgezeten. Naast het online bieden van training en coaching, is er gewerkt aan een nieuwe website. Eén die duidelijk laat zien waar Tripod Training voor staat. Deze heeft Avancé met veel plezier samen met hen ontwikkeld. Bekijk de nieuwe website hier.

Het vraagstuk

Hoe brengen we de holistische aanpak en het grote aanbod helder en overzichtelijk in beeld en zorgen we dat de website super SEO vriendelijk is ingericht? Natuurlijk samen met het aanbod aan (nieuwe) training- en coachingsmogelijkheden en vooral ook heel veel succesverhalen van enthousiaste klanten als ‘bewijslast’, die dankzij Tripod Training heel veel gewicht zijn kwijtgeraakt en een gezonde leefstijl duurzaam hebben omarmd.

De oplossing

De nieuwe website communiceert helder wat Tripod Training bijzonder maakt. Het geloof in- en de passie voor een gezonde leefstijl met de drie basiselementen voeding, beweging en beleving komen duidelijk naar voren. Maar ook de focus op het persoonlijke, de juiste begeleiding en vooral ook de haalbaarheid van de doestellingen en beloftes in de succesverhalen die worden gedeeld. Dit alles in een moderne, eigentijdse feel & look. Benieuwd? Neem snel zelf een kijkje op de website.

Score?
  • Design & realisatie
  • Online zichtbaar

Deel en inspireer anderen