Bevorder interactiviteit en actualiteit met een (web)app

Ontwikkeling responsive Smoelenboek webapp voor de regio Gelderse Vallei ter vervanging van het papieren smoelenboek. Snel en eenvoudig online via verschillende zoekcriteria actuele gegevens van collega’s vinden. In de app zijn de gegevens van de huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten in onze regio opgenomen. De app wordt ook door deze 3 groepen bijgehouden.

Het vraagstuk

Ziekenhuis Gelderse Vallei maakt al jaren gebruik van een papieren smoelenboek. Daarin zijn de gegevens van de huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten in de regio opgenomen.

Het gebruik is ‘old school’ en de gegevens zijn lastig up-to-date te houden. Dit kost jaarlijks veel inspanning met hoge kosten voor drukwerk.
Doelstelling: Bevordering interactiviteit en actualiteit

De oplossing

Allereerst hebben we naar aanleiding van het papieren smoelenboek de diverse gebruikersgroepen in kaart gebracht met hun wensen en zoekcriteria. Daarna hebben we visueel een concept uitgewerkt. Een ontwerp met als uitgangspunt ‘mobile first’. Geschikt voor het gebruik als interactieve en responsive webapp op tablets, smartphones, maar ook op desktop.

Responsive webapp

  • Geschikt voor smartphones, tablets en desktop
  • Eenvoudig en op elk moment actueel te houden
  • Makkelijk te beheren, ook op de desktop
  • Eenmalig kosten. Men is af van de jaarlijks terugkerende kosten van aanpassing lay-out en drukwerk
Score?
  • Online zichtbaarheid en altijd actueel
  • Mobile first design

Ervaring van de klant

Prettige samenwerking met een goed eindproduct

Wij hebben meerdere projecten met Avancé Communicatie ingezet. Deze zijn naar volle tevredenheid en met een uitstekend resultaat neergezet. De samenwerking met de medewerkers verliep erg plezierig met vooral ‘oog’ voor de klant.

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Deel en inspireer anderen