Online platform Les Généreux

Het advies, design en de technische realisatie van een online platform waar de wijnhandels ieder hun eigen webwinkel hebben en kunnen onderhouden, voor hun klanten en horeca. Met het online platform faciliteert inkooporganisatie Les Généreux de inkoop, verkoop en marketing voor de wijnhandels. Dit resulteert tot een efficiënte workflow en besparing in de kosten.

Het vraagstuk

Een modern, conversie verhogend en toekomstbestendig online platform ontwikkelen. Belangrijk aspect: het moet voor iedere webwinkel mogelijk zijn om met maatwerk oplossingen hun eigen identiteit te behouden. Een tweede belangrijke pijler is de gebruiksvriendelijkheid (Usability) en gebruikerservaring (User Experience) in het gebruik voor iedere webwinkel.

Tot slot zocht Les Généreux een online partner voor de continue doorontwikkeling, onderhoud, beheer en serverhosting. Voor de webwinkels voeren we permanent snelheid- en conversie verhogende optimalisaties door.

Agile softwareontwikkeling
Voor de ontwikkelingen werken wij intensief samen met de klant, wat resulteert tot een snelle oplevering van de sprints. Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen we generiek, waardoor alle wijnhandels hiervan profiteren.

De oplossing

Na een degelijk vooronderzoek is gekozen voor het Laravel framework als technisch fundament onder dit online platform. Door ons dagelijks contact met de wijnhandels weten we precies wat er speelt en kunnen we conversieverhogende optimalisaties voorstellen en doorvoeren.

Daarnaast ondersteunen we individuele wijnhandels bij hun online marketing strategie. We adviseren over SEO-aanpak, beheren Adwords campagnes en versturen wekelijks nieuwsbrieven (via Spotler) met als doel meer omzet in de online webwinkel en in de fysieke winkel.

Support afdeling
De wijnhandels kunnen dagelijks bij ons supportteam terecht voor al hun vragen over het gebruik van de Backoffice, Content Management Systeem (CMS), beeldbank, administratie koppeling, kassa, email en de webwinkel. Avancé ontzorgt en stimuleert de wijnhandels bij de inzet van hun e-commerce en gebruik van de backoffice voor een optimaal rendement in de eigen webwinkel.

Score?
  • Online vindbaar en zichtbaar
  • Usability
  • Online rendement

Deel en inspireer anderen