Marketing detachering op locatie bij Dijkgraaf

Dijkgraaf is een toonaangevende kantoorvakhandel en projectinrichter in Apeldoorn en verzorgt al 50 jaar alles wat je nodig hebt voor een fijne werkplek op kantoor of bij je thuis. Via detachering van een allround online specialist bieden we ondersteuning op locatie bij het ontwikkelen van een pragmatische (online) marketingcommunicatie strategie en de uitvoering ervan. Daarbij de online zelfredzaamheid van het team binnen Dijkgraaf vergroten.

Het vraagstuk

Dijkgraaf is al jaren actief met online marketing en ook continu bezig met optimalisatie van de website en kanalen. De focus ligt op het verhogen van het rendement uit de online inspanningen en het vergroten van de (online) zichtbaarheid in de regio.

Branding en zoekmachinestrategie
Door het delen van referentieprojecten, het optimaliseren van webpagina’s en het inrichten van Google Ads campagnes vergroten we de online zichtbaarheid van de diverse disciplines.

Inzet van email en social
Door het opzetten van gesegmenteerde nieuwsbrieven en een social media strategie vergroten we de relevantie van het merk en generen we omzet/aanvragen via de website.

De oplossing

Door wekelijkse ondersteuning op locatie begeleiden we het marketingteam van Dijkgraaf en zorgen we voor kennisoverdracht. Na het identificeren van de belangrijkste issues hebben we stap voor stap gewerkt aan het verbeteren van de online prestaties en doen we ook aanbevelingen voor de overige corporate communicatie.

Score?
  • Online vindbaar en zichtbaar
  • Online rendement

Ervaring van de klant

Een betrokken, goed adviserende en meedenkende organisatie

Sinds enkele maanden werken wij samen met deze organisatie, waarbij afspraken goed worden nagekomen, er wordt meegedacht en ook rekening wordt gehouden met de mogelijkheden welke aanwezig zijn binnen onze organisatie. Zowel op automatisering/software als op kennisgebied.

Dijkgraaf

Deel en inspireer anderen