MVH techniek is al ruim 25 jaar specialist in gegoten en gesmede onderdelen. Maar ook in lassen, bewerken en assembleren van producten. Deze onderdelen leveren zij internationaal aan machinebouwers in diverse sectoren. En nu was het tijd om zelf in een nieuw jasje gegoten te worden. Meegaan met de tijd. Aan Avancé de eer om het logo te restylen en een nieuwe huisstijl en website te ontwikkelen. Bekijk het resultaat hier.

Lees klantbeoordeling

Het vraagstuk

Moderniseren is soms nodig. Niet alleen in de branche van MVH, maar na al die jaren ook voor het bedrijf zelf. “Hetzelfde bedrijf in een nieuw jasje”. Dezelfde waarden en kwaliteiten, maar met een frisse look & feel. Een nieuw logo en herkenbare huisstijl was de wens en daarna in stijl een nieuwe website. Passend bij de wensen van deze tijd.

Slimme internet oplossingen

De oplossing

Het startpunt was uiteraard het nieuwe logo. De wens: een heldere en eigentijdse uitstraling. Een logo is een essentieel onderdeel van de huisstijl. Een goed logo is makkelijk te herkennen, goed te onthouden en brengt de boodschap juist over. Aan het logo is ter versterking van de merkidentiteit de nieuwe slogan ‘Solutions for parts’ toegevoegd.
Op basis van het logo ontwikkelden wij de gehele corporate indentity. Waaronder de visitekaartjes, het briefpapier en de e-mailhandtekening.

En deze stijl is ook doorgevoerd in de website. De kleuren en huisstijlelementen uit het logo komen vanzelfsprekend terug in de opmaak van de nieuwe website. Dat zorgt voor een geheel eigen stijl. Naast aandacht voor de vormgeving is er gebruik gemaakt van de nieuwste programmeertechnieken. Specials zijn: meertalig, een uitgebreid filtermenu en portfolio. Dat geeft een compleet beeld van MVH.

En dan als kers op de taart: de lancering van het nieuwe logo en de website. Wij bedachten een leuke actie om klanten op de hoogte te brengen. Een mooie kaart en een ‘mal’ om zelf ijsblokjes te gieten. Helemaal passend bij de diensten van MVH. En tegelijk een leuk aandenken en te gebruiken in de zomer.

Benieuwd geworden? Je bekijkt het hier.

Score?
Design & realisatie
Online zichtbaar
Volledig meertalig
Slimme internet oplossingen

Ervaring van de klant

Doeltreffende, nuchtere aanpak. Acteert goed op klantwens.

Avancé heeft ons begeleid bij vernieuwing huisstijl en website. Ze zijn in staat geweest om ons hierin uitstekend te begeleiden. Goede en snelle vertaling van onze wensen, snel acteren indien nodig.

MVH Techniek B.V.
Deel en inspireer anderen