Met WOAB ‘Betaal je de duurzame verbouwing met je lagere energierekening’. Al vanaf € 9,95 per maand woon je comfortabeler in een duurzaam huis. Het WOAB-concept in de markt zetten en online aanvragen genereren voor woningabonnementen. Het ontwerpen en realiseren van een gebruiksvriendelijke website met een tool voor postcode-check en login omgeving. Het resultaat: een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Lees klantbeoordeling

Het vraagstuk

WOAB maakt woningen duurzaam en energiezuiniger en is een jonge startup. WOAB wil haar klantenbestand uitbreiden en continue stroom aanvragen voor woningabonnementen via de website ontvangen.

Focus op usability
We zetten in op een heldere profilering en inzet van tools & middelen, waarmee we de interactie op de site bevorderen. De website helpt bezoekers zo bij het vinden van een passende oplossing. Door een overzichtelijke presentatie krijgen bezoekers van de site een relevant aanbod te zien.

Slimme internet oplossingen

De oplossing

We ontwikkelden een webdesign met een focus op usability. Avancé bouwde vervolgens de website en ontwikkelde een mobiel vriendelijke Mijn WOAB omgeving.

Door het ‘platgeslagen’ ontwerp en duidelijke knoppen navigeert het prettig op de site. Via een ‘postcode-checker’ krijgen bezoekers een passend aanbod. De Mijn WOAB omgeving biedt klanten toegang tot documenten en een uitgebreide vragenlijst met behulp waarvan ze inzicht krijgen in waar kansen voor verduurzaming liggen.

Online mediacampagne
Naast de website en de MIJN WOAB omgeving ontwikkelen, beheren en optimaliseren wij ook online mediacampagnes. Zeker belangrijk, want op het internet beginnen mensen hun zoektocht naar een product of dienst. Voorbeelden: SEO optimalisatie, Social Media en Google Ads.

Score?
Usability
Responsive webdesign
Slimme internet oplossingen

Ervaring van de klant

Waardevolle partner in marketing

Avancé is voor ons op tactisch en operationeel niveau een waardevolle partner. De samenwerking is prettig en constructief. Ze denken proactief mee, doen goede voorstellen en stellen de juiste vragen. In overleg is alles mogelijk.

Als klant vinden wij het prettig dat we bij Avancé terecht kunnen voor de website, mijnwoab.nl, folder, posters etc. etc. We zijn enthousiast over de kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteit verhouding. Er wordt meegedacht over een zo'n hoog mogelijk rendement per bestede euro.

WOAB Woningabonnement
Deel en inspireer anderen