Online marketing en SEO-en is een dagtaak en een volwassen vak geworden. Het is een complexe en vooral ook dynamische materie waar diverse disciplines samen komen. Tegelijkertijd is diepgaande kennis van een branche en goed inzicht in de bedrijfsvoering essentieel om de juiste vertaalslag te maken naar effectieve online campagnes. Dan is de vraag: gaan we het zelf doen door iemand aan te nemen of besteden we het uit aan een gespecialiseerd bureau? Door tijdelijke detachering krijg je het beste van deze twee werelden. Een betrokken specialist die jouw team de fijne kneepjes van het vak leert en je online marketing snel naar een hoger plan helpt.


Versterk je team tijdelijk met een online specialist

Inzet van goede en structurele content en online marketing vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid. Je hebt dan iemand nodig die kennis heeft van alle online disciplines en weet wat jij nodig hebt. Je hebt in de eerste plaats iemand nodig die de strategie, doelen en niet geheel onbelangrijk het benodigde budget vaststelt. Daarna ga je op zoek naar ervaren mensen die handen en voeten kunnen geven aan de strategie. Creatieve, technische, social media, tekst en Google Analytics en Adwords specialisten. Al deze uiteenlopende disciplines zijn lastig te vinden in 1 persoon. Avancé treedt daarom ook steeds vaker op als de (tijdelijke) online marketing afdeling van een bedrijf. Ook op locatie, gewoon bij jou op kantoor. Dat doen we door tijdelijk een online marketeer te detacheren. Zo leren we je bedrijfsvoering goed kennen, kunnen we de vertaalslag maken naar de praktijk en jouw (online) zichtbaarheid en vindbaarheid in je markt vergroten.


Borging van kennis

We willen echt een verlengstuk zijn van je organisatie en je bedrijfscultuur kunnen voelen en proeven. Zo kunnen we snel schakelen voor je content en sociale media. Maar wel altijd gericht op toegevoegde waarde, rendement en tijdelijke inzet van ons zelf voor maximaal een half jaar zodat je de kennis gaat borgen in je eigen organisatie. Zo nodig helpen we je ook met het werven van geschikte kandidaten voor nadat half jaar en leiden we die nieuwe collega zelf op.  


Wanneer zou deze tijdelijke detachering interessant voor mij kunnen zijn? 

Als je tegen de volgende vragen aanloopt:

  • Ik zou toch beter door Google gevonden moeten worden? 
  • Ik investeer in Adwords of Google shopping maar de resultaten vallen me tegen
  • Ik zou meer rendement moeten kunnen maken online. 
  • Mijn concullega’s zijn erg actief online en ik moet ook iets maar weet eigenlijk niet wat en hoe? 
  • Moet ik nu wel of niet iets met sociale media of niet? Draagt dit wel bij aan mijn doelstellingen?  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We kunnen je heel snel vertellen of we iets voor je kunnen betekenen en aansluitend een voorstel op maat maken. Ook kunnen we je dan meer vertellen over succesvolle detacheringsprojecten die we al hebben mogen verzorgen.