Social media
management inzetten

Een goede inzet van social media marketing draagt bij aan het realiseren van je organisatiedoelen. Dat doen we door vanuit een doordachte contentstrategie en branding social media in te zetten en het effect van alle inspanning meetbaar te maken. We helpen je met het maken van content die je merk versterkt en waarmee jij je doelstellingen haalt, of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het versterken van je reputatie, meer omzet in je webshop of meer aanvragen.

overleg-11-03-esther-lisette-lr

Doordachte contentstrategie

Waar staat je bedrijf of merk voor? Samen met jou bepalen we een aantal centrale thema’s en vertalen we dit naar een aansprekende content formule, die in lijn is met je tone-of-voice. Consistentie is belangrijk om impactvol te zijn, ook bij je social media inzet. We helpen je bij het ontwikkelen van een praktisch uitvoerbare strategie, waarbij we samen aansprekende content ontwikkelen die de basis vormen voor je social media strategie.

niels-boardroom-lg-overleg-klein

Impactvolle social media inzet

Met mooie content op je website of blog ben je er nog niet. Je doelgroep moet je content natuurlijk wel zien en lezen. We helpen je met het vertalen van de content strategie naar een aanpak per social media kanaal. Elk kanaal heeft een eigen dynamiek, en interactie vormt altijd de basis voor succes. We helpen je met het onderhouden van je social media kanalen door de content op een creatieve manier in te zetten, interactie te stimuleren en reacties te managen. Daarbij gaan we voor less is more: liever 1 kanaal dat echt goed is, dan 4 slecht onderhouden profielen.

Totale ontzorging voor je sociale media?

    Met inbound marketing zorgen we voor verkeer op je website. Vervolgens is het zaak om je bezoekers aan te zetten tot het doen van een aanvraag of aankoop. Conversieoptimalisatie is een specialisme van Avancé. We ontwikkelen indien nodig aansprekende landingspagina’s voor je campagne en meten alle interactie op je website door. We helpen met de integratie  van Whatsapp op je website, we testen, experimenteren en verhogen daarmee je omzet of conversie. Periodiek bespreken we de resultaten met je en passen waar nodig dingen aan. Ook zetten we re-marketing in om websitebezoekers relevante aanbiedingen te doen.

    Heb je zelf geen capaciteit beschikbaar? Avancé is jouw (deeltijd) Social Media & Contentspecialist. Wij hebben alle expertise in huis en werken daarnaast met tekstschrijvers die zijn gespecialiseerd in specifieke branches, zoals Duurzaamheid, Agrarische sector, Bouw en projectontwikkeling. We werken met een vast uurtarief en een strippenkaart-methode. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.