Wij helpen jouw graag
met je
SEA marketing

Zoekmachineadvertenties, of SEA, zijn jouw snelweg naar zichtbaarheid waarbij je direct bovenaan in de zoekresultaten kunt verschijnen. Bij Avancé weten we dat het niet alleen belangrijk is om zichtbaar te zijn, maar om zichtbaar te zijn voor de juiste mensen. Daarom richten we onze advertentiecampagnes zo in dat ze niet alleen de aandacht trekken, maar ook resoneren bij jouw ideale klant. Met doelgerichte SEA-strategieën zorgen we ervoor dat je niet alleen bovenaan in Google verschijnt, maar ook bovenaan de lijst van voorkeuren van je doelgroep.

lorien-weekstart-lr-aspect-ratio-1333-1654

Bereik je doelgroep met SEA marketing

SEA marketing is een goede manier om je advertenties aan je doelgroep te laten zien. Dit doe je door je advertenties te koppelen aan specifieke zoekwoorden, zodat je gebruikers bereikt die al interesse tonen in wat je aanbiedt. Wij zijn experts in SEA marketing en kunnen je helpen met het beheer ervan. Met onze uitgebreide ervaring in online marketing zorgen we ervoor dat je advertenties de beste resultaten behalen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken; wij regelen alles voor je.

SEA specialist

Avancé is een erkende Google Partner, en als SEA specialist zijn we officieel gecertificeerd voor Google Ads. We helpen je met het behalen van je online doelstellingen door effectief gebruik te maken van Search Engine Advertising (SEA) via Google Ads, met een sterke focus op het verhogen van conversies. Dit houdt in dat we elk aspect van de klantreis optimaliseren, van het ontwikkelen van een doordachte advertentiestrategie tot het opzetten van jouw campagnes en het verfijnen van de Call-To-Action. We analyseren continu de prestaties om ervoor te zorgen dat je budget optimaal wordt benut. Door systematisch testen, verbeteren en beheren van je advertentiecampagnes, garanderen we maximale efficiëntie en rendement. Daarnaast zorgen we voor regelmatige rapportages, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten.

lisette-boardroom-marketing-overleg-lr-aspect-ratio-1756-1333

Voordelen van het uitbesteden van je SEA marketing

 • Door SEA uit te besteden, profiteer je van de expertise en ervaring van onze specialisten die precies weten hoe je de beste resultaten kunt behalen.
 • Het uitbesteden van SEA bespaart tijd, omdat onze SEA-experts je campagnes beheren, waardoor je meer tijd overhoudt.
 • Wij optimaliseren dagelijks je advertenties, zodat je nog betere resultaten behaalt.
 • Door middel van wekelijkse rapportages bieden wij je een duidelijk inzicht in je SEA-marketing.
 • Wij geven je snel advies en brengen je direct op de hoogte van kansen in de markt.

Daag ons uit op het gebied van SEA

Met onze praktische aanpak duiken we samen in de wereld van zoekmachineadvertenties. Jij kiest het speelveld, in overleg met een van onze specialisten in zoekmachine advertenties.

  Klanten over ons

  Optimale ondersteuning in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van online portaal en website

  Vanuit onze wensenlijst en toelichting daarop heeft Avancé een offerte opgesteld die inhoudelijk erg goed aansloot bij onze wensen. De veruit scherpste prijs van totaal drie aanbiedingen deed ons in beginsel wel de wenkbrauwen fronsen. Geheel ten onrechte, zoals is gebleken!

  Avancé heeft een prachtig en stabiel geheel opgeleverd. Een informatieve website maar ook een goed werkend klantenportaal waar vanuit wij alle klanten optimaal kunnen bedienen. Opdrachtgever, gebiedsbeheerder, autoriteiten en interne collega’s krijgen gebruiksrechten toegewezen waardoor wij maximale transparantie kunnen bieden voor alle betrokkenen. Wat ons betreft is Avancé een aanrader!

  Baggerdepot Hollandsch Diep, combinatie De Boer en Van der Kamp

  Onze werkzaamheden met betrekking tot je SEA marketing bestaan uit onderstaand stappenplan:

  1. Advertentiestrategie: We ontwikkelen een plan voor hoe jouw advertenties eruit moeten zien en waar ze getoond moeten worden.
  2. Campagne-inrichting: We zetten je advertentiecampagnes zorgvuldig op om je doelen te bereiken.
  3. Landingspagina’s ontwikkelen: We maken specifieke pagina’s waar gebruikers terechtkomen nadat ze op je advertentie hebben geklikt, speciaal ontworpen om hen aan te sporen tot actie.
  4. Call-To-Action creëren: We ontwerpen overtuigende CTA’s om je bezoekers over te laten gaan op actie, zoals iets kopen of contact opnemen.
  5. Prestaties meten: We houden bij hoe de campagnes presteren om te zien waar verbeteringen mogelijk zijn.
  6. Budgetbeheer: We zorgen dat je budget effectief wordt ingezet voor de beste resultaten.
  7. Testen en optimaliseren: We proberen verschillende benaderingen uit en verbeteren je campagnes voortdurend voor maximale resultaten.
  8. Rapportage: We geven je wekelijks updates over hoe je campagnes presteren, zodat je altijd op de hoogte bent.