Avancé is Google Partner

Heb je een mooie website, app of webshop en wil je meer bezoekers trekken? Avancé is officieel Google Partner en helpt je online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Onze Google gecertificeerde specialisten helpen je bij de optimale inzet van Google Ads (waaronder Google Shopping), mobile en de inrichting van Google Analytics en Google tag manager. We onderzoeken hoe je website of webapplicatie presteert als het gaat om SEO-optimalisatie, mobiele prestaties en conversie-punten. We volgen en meten het klikgedrag en doen voorstellen voor het verbeteren van je websiteconversie.

Met een goede positie in Google concurreer je beter en bereik je nieuwe klanten. Laat je website analyseren door onze SEO-specialisten en ontvang praktische tips en adviezen voor jouw SEO strategie. In onze websitescan onderzoeken we wat de belangrijkste verkeersbronnen zijn van de site en hoe deze zorgen voor conversie. We kijken op welke relevante zoektermen je website goed vindbaar is en op welke niet. We kijken hoe Google Analytics is ingericht en ook of Google Ads waardevol is voor je zoekmachinestrategie.

Het continu optimaliseren van je website is een must om online zichtbaar te blijven voor potentiële klanten. De concurrentie zit niet stil en de snelle online ontwikkelingen maken het vakgebied steeds complexer. Dan is het fijn om een team van specialisten achter de hand te hebben, die al die ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en proactief voorstellen doen voor verder optimalisaties. Voor veel van onze klanten verzorgen wij het periodiek onderhoud van websites. Dan kun je denken aan contentbeheer, zoals het wekelijks plaatsen van nieuwsberichten of social media, het beheren van advertentiecampagnes en technische doorontwikkelingen.

We vinden transparantie en eerlijkheid belangrijk en werken graag flexibel. Met onze strippenkaartmethode spreek je een x aantal uren af per maand voor een vaste, gereduceerde prijs. Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.