Een goed ontwerp maakt indrukEen goed ontwerp maakt indruk!

Of het nu gaat om je website, webapplicatie of om je huisstijldrukwerk. Een goed ontwerp is de basis van je succes.

Een ontwerp is persoonlijk en moet passen bij je bedrijf. Zo bereik je ook het best je doelgroep. Met andere woorden: het ontwerp moet passen bij wat je uit wilt stralen. Wij luisteren daarom goed naar wat je wensen zijn en proberen die dan goed te vertalen in mooie concepten en vormgeving. Goed kijkend naar fotografie, vorm en kleur. Van logo tot website. Al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van off- en online communicatie uitingen. Al je ontwerp onder één dak!. Hoe makkelijk is dat!

Hoe ervaart een gebruiker het ontwerp?

Van goede navigatie in de website tot aan de afmelding van bijvoorbeeld je nieuwsbriefpagina. Van de plek en vormgeving van je logo tot aan de uitstraling van je mailing naar klanten. Je krijgt meestal maar 1 keer de kans om je te presenteren. Doe dat dan ook gelijk goed.

Wat hebben we nodig om tot een goed ontwerp te komen?

Een goed orientatiegesprek doet wonderen en vervolgens ontwerpen wij het liefst met zo realistisch mogelijk beeld en tekst. Want immers een ontwerp met een lorem ipsum tekst staat mijlenver af van de werkelijkheid. Zowel qua vorm als qua inhoud.
Daarna presenteren wij persoonlijk of per mail het ontwerp. Hoe jij het graag wenst. Hierna komen we altijd samen tot een fraai en goed eindresultaat.

Wat vinden onze klanten van onze ontwerpkunsten?

Ben je nieuwsgierig naar wat andere klanten vinden van onze professionele ontwerpen? Lees eens op onze pagina 'klanten vertellen' wat zij ervaren hebben en bel of mail ons vervolgens voor een afspraak.

Ga naar de 'klanten vertellen' pagina van Avancé Communicatie. 

 

 

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01