Webwinkel of webshop

Het realiseren van een webshop of webwinkel op maat is uitgegroeid tot één van onze voornaamste specialismen. Het succes van een webwinkel is afhankelijk van de uitstraling en vooral het gebruikersgemak voor je bezoekers. Onze webshops onderscheiden zich door het maatwerk. De oplossingen die we maken variëren van eenvoudige webwinkels voor starters tot uitgebreide webwinkels met een volledig geautomatiseerd CMS en backoffice.

Als je veel orders moet verwerken of over weinig tijd beschikt, kunnen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken met tal van backoffice functionaliteiten. Deze variëren van automatisering van verwerking en de verzending van bestellingen tot technische koppelingen naar externe systemen. Je webwinkel kan volledig worden gepersonaliseerd waardoor je je klanten goed leert kennen. Ook op het gebied van internationale orders, verzendkosten, online betalen enzovoorts zijn er talloze mogelijkheden.

Onze webwinkels zijn uiteindelijk altijd maatwerk. We realiseren toekomstgerichte oplossingen zodat je ook in de toekomst eenvoudig kunt uitbreiden (zowel in schaal als in functionaliteit). Ook zijn er diverse koppelingen met andere toepassingen of systemen mogelijk. Denk aan een koppeling met je administratiepakket, een beeldbank, een CRM systeem of een winkelkassa. Deze zogenaamde API koppelingen bouwen we ook helemaal zelf op maat.

Ook maken wij jouw webshop klaar voor mobiele apparaten, zodat jouw bezoekers op een smartphone of tablet ook een goede shopping ervaring hebben. Door een responsive webwinkel te maken, hoef je dus niet 2 verschillende versies van je website te onderhouden.

Heb je al een webapplicatie in gebruik? Wij kunnen jouw webshop op zo'n manier maken dat deze kan communiceren met deze applicatie, zodat jouw applicaties gegevens met elkaar kunnen uitwisselen en jij altijd de laatste versie van je data kunt bekijken.

Interesse of benieuwd naar een referentie van een webshop klant? Neem contact met ons op.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01