WordPress website laten maken

Onze voorliefde voor het maken van WordPress websites komt voort uit de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide mogelijkheden die dit CMS biedt. Daarom is het voor zowel kleine als grotere organisaties een uitstekende keuze om een WordPress website te laten maken. Bij Avancé hebben we ons gespecialiseerd in het maken van deze websites die zich onderscheiden door hun snelheid en veiligheid.

DNS instellen

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS)  die bekend staat in de markt als hét CMS, met de mogelijkheid jouw website aan te passen en te beheren. WordPress is geschikt voor zowel kleine als grote websites en organisaties. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk en daardoor kan je eenvoudig content toevoegen, aanpassen en creëren met behulp van een visuele editor. Tevens beschikt WordPress over vele plugins. Met plugins kunnen er extra functionaliteiten worden toegevoegd aan jouw website, zoals contactformulieren en beveiligingsmaatregelen.

seo strategie

De voordelen van het laten maken van een WordPress website

Een WordPress website laten maken kan vaak op een relatief goedkope en eenvoudige manier. Alleen zijn de eenvoud en lage kosten vaak ook een valkuil. Niet iedere WordPress website is hetzelfde en dan gaat het hier niet alleen om het design, maar ook over de infrastructuur. Wij leggen je graag uit hoe wij het verschil maken bij het maken van een WordPress website.

In onderstaande video leggen we uit hoe wij slim gebruik maken van het WordPress CMS in combinatie met jouw eigen maatwerk website. Ontdek hoe wij je van dienst kunnen zijn door hieronder onze aanpak te bekijken.

Veiligheid en prestaties

Veiligheid is in 2024 nog steeds een kernprioriteit voor WordPress. Om kwetsbaarheden effectief te bestrijden, implementeert WordPress continu updates en patches. Avancé biedt een WordPress-updateabonnement aan om je geheel te ontzorgen; we garanderen dat je website altijd is bijgewerkt naar de nieuwste versie van WordPress. Bovendien zorgen wij ervoor dat de plugins die je gebruikt veilig zijn en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze benadering combineert het gebruiksgemak van het WordPress CMS met onze unieke, op maat gemaakte webdesigns, waardoor we het beste van twee werelden samenvoegen. Dit resulteert in een infrastructuur die veiliger is dan ooit. Bij Avancé vermijden we het gebruik van standaardthema’s en de basisinfrastructuur van WordPress, wat resulteert in een extra beveiligingslaag voor jouw website.

Waar vind je informatie voor het laten bouwen van je WordPress website?

In de afgelopen jaren heeft WordPress een sterke community opgebouwd, die uit miljoenen enthousiaste gebruikers en toegewijde ontwikkelaars van over de hele wereld bestaat. Deze levendige gemeenschap is een onschatbare bron van kennis en ondersteuning, waardoor informatie over de werking van het WordPress CMS toegankelijker wordt dan ooit tevoren. Er een ruime hoeveelheid hulpmiddelen beschikbaar voor het beheren je WordPress website. Of je nu op zoek bent naar handleidingen, advies op forums, of handige plugins, er is volop ondersteuning om je te helpen bij alles wat je nodig hebt voor je website. Daarnaast publiceren we regelmatig boeiende blogs die je kunnen inspireren en motiveren om de juiste keuzes te maken voor het laten ontwikkelen van je website.

Liever eerst even sparren?

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

  • Headless CMS: WordPress scheidt het ontwerp van de website van de technische kant. Hierdoor maken wij moderne, snelle websites met de nieuwste webtechnologieën.
  • Gutenberg-editor: Deze editor voor het maken van inhoud wordt steeds beter en makkelijker in gebruik, met meer mogelijkheden om je website naar wens aan te passen.
  • AI en Machine Learning: WordPress gaat slimme technologieën gebruiken voor het automatisch maken van inhoud, zoekmachineoptimalisatie, betere beveiliging, en persoonlijke ervaringen voor gebruikers.
  • E-commerce met WooCommerce: De webshop-plugin WooCommerce krijgt nieuwe functies voor betere online winkels, zoals koppelingen met sociale media, slimme aanpassingen aan klantbehoeftes, en een betere winkelervaring op mobiele apparaten.

  WordPress in 2024

  In 2024 blijft WordPress erg populair en veelzijdig als systeem om websites mee te maken. Het is makkelijk te gebruiken, je kunt het naar wens aanpassen, en er is een grote groep mensen die het gebruiken en optimaliseren. Dankzij nieuwe ontwikkelingen en trends is het CMS nog aantrekkelijker geworden voor allerlei gebruikers, zoals bloggers, kleine bedrijven en grote bedrijven.

  Community

  De WordPress Community in 2024 is groter en actiever dan ooit. Er zijn talloze blogs, forums en video’s waarin gebruikers tips en hulp aan elkaar kunnen aanbieden. WordPress-evenementen zoals WordCamps en meetups worden wereldwijd gehouden, waardoor gebruikers elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

  Eindconclusie

  In 2024 blijft WordPress zich ontwikkelen en aanpassen aan nieuwe online trends. Het is makkelijk in gebruik, veelzijdig, en heeft een grote groep gebruikers. Ze helpen je met het maken, delen, en beheren van online content. Het biedt je alle tools en informatie die nodig zijn om online succesvol te zijn.

  WordPress website laten maken?

  Zelf een WordPress website maken kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Veel mensen vinden het moeilijk om zelf een professionele site op te zetten, vaak door gebrek aan tijd, kennis of ervaring.

  Maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor! Wij hebben de kennis en ervaring in huis om niet alleen een website te bouwen, maar deze ook te voorzien van de juiste inhoud en vormgeving. Een effectieve website is essentieel om je te onderscheiden van de concurrentie. Samen bouwen we een website die jouw merk perfect weergeeft!