Jaarverslag laten opmaken

De meeste bedrijven publiceren een jaarverslag. Een mooi moment om een overzicht te geven van wat er in het afgelopen jaar is gebeurd, al dan niet met een financiële verantwoording. Het jaarverslag kan zo het jaarlijks terugkerende visitekaartje van je bedrijf worden. Het kan fungeren als een belangrijk communicatiemiddel, vooral als je ook de combinatie van off- en online communicatie maakt. Dus een fraai vormgegeven en tastbare papieren versie, gecombineerd met een online versie die je bijvoorbeeld op je website plaatst. Wil jij ook je jaarverslag mooi laten opmaken? Avancé Communicatie zorgt voor een mooi, creatief ontwerp dat we offline en online voor je kunnen verzorgen. Van drukwerk tot een bladerbare online versie.

Wij zorgen ervoor dat het allemaal op maat, betaalbaar en inspirerend is, zodat het ook werkelijk als het visitekaartje van je bedrijf voelt. Natuurlijk ook passend bij de huisstijl die je draagt.

Laat een jaarverslag opmaken door Avancé

Wil jij een jaarverslag laten opmaken en vormgeven voor jouw bedrijf? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.