Avancé Communicatie doorgedrongen tot finale De Sterkste Schakel Trofee 2015


We waren al genomineerd, maar nu zijn we ook doorgedrongen tot de Finale. Met trots kunnen wij zeggen dat wij finalist zijn van “De Sterkste Schakel Trofee” van Driesteden BUSINESS. 
Uit 42 genomineerden heeft de onafhankelijke jury zes kandidaten voor de eindoverwinning geselecteerd. Op de feestelijke Finaleavond, op donderdag 31 maart in Hotel Restaurant Taverne in Twello, maakt de jury onder voorzitterschap van Harry Webers de einduitslag bekend. 

Ook ons enthousiasme en klantgerichtheid ervaren? Neem contact op met Esther, Edwin of Irene.

De Sterkste Schakel 2015

'De Sterkste Schakel'  is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Driesteden Business. Onafhankelijke juryleden van De Sterkste Schakel beoordelen alle kandidaten nauwgezet. Onder meer aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Hun oordeel leidt tot de benoeming van minimaal zes finalisten. De adviseur van de jury bezoekt de potentiële winnaars. Mede op grond van zijn bevindingen bepaalt de jury welk bedrijf De Sterkste Schakel Trofee 2015 in de wacht sleept.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01