Avancé is nu ook gecertificeerd in Mobile-first web ontwikkeling

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om op het internet te surfen. De mobiele web ervaring speelt daarom een steeds grotere rol op het internet. Bij de ontwikkeling van een website is het daarom belangrijk dat de website op elk formaat scherm een prettige gebruikerservaring biedt.

Het is belangrijk dat er extra aandacht wordt besteed aan de mobiele versie van je website. Je wilt altijd de applicatie ontwikkelen gericht op het kleinste en zwakste apparaat. Dit garandeert de hoge prestaties van onze webapplicaties op ieder apparaat! Dat onze website snel laadt op een moderne PC is natuurlijk fijn. Het is echter belangrijker dat hij ook snel laadt op minder krachtige apparaten. Door de nadruk te leggen op de minder krachtige apparaten zorgen wij er altijd voor dat onze webapplicaties op ieder apparaat een snelle en vooral fijne gebruikerservaring biedt. Wij bouwen jouw applicatie altijd met het zwakste apparaat in gedachten. Zo komen we achteraf nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

Het team van Avancé is elke dag bezig met kennisverbreding in de nieuwste webtechnieken. Dit moet ook wel, want het web verandert bijna maandelijks. Wij werken graag met deze moderne technieken, want zij zorgen ervoor dat jouw applicatie fijner in gebruik wordt. Hierdoor win je extra klanten en vergroot je het conversiepercentage van bijvoorbeeld jouw webshop.

Voor ons is het belangrijk dat de website er niet alleen goed uit ziet op een kleiner apparaat, maar de laadtijden van onze websites moeten ook snel zijn ongeacht het apparaat dat de bezoeker gebruikt. 

Om onze kennis eens op de proef te stellen hebben wij het officiële examen van Google gemaakt en we zijn met vlag en wimpel geslaagd! Trots mogen we zijn op de score 96% die wij in dit examen hebben gehaald. Wij doen ons best om altijd de snelste en modernste websites en overige webapplicaties op te leveren. Door de layout responsive op te zetten werkt jouw applicatie op ieder apparaat, zelfs de kleinste!

Mobile Sites-certificering Avance Communicatie

Wil je ook een goede website of applicatie die fijn werkt op mobiel?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je hier graag mee verder.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01