Google wil af van mobielonvriendelijke websites

Mobielonvriendelijke websites worden binnenkort door Google afgestraft!

Websitebezitters opgelet! Vanaf 21 april 2015 zal Google de vindbaarheid van mobielonvriendelijke websites verlagen ten opzichte van de mobiel vriendelijke, oftewel 'responsive' websites. Heb je na deze datum nog geen responsive website? Dan krijg je een lagere ranking waardoor jouw site minder snel gevonden zal worden!

Waarom responsive?

Tegenwoordig worden websites niet alleen vanaf een computer bezocht maar steeds vaker vanaf smartphones en tablets. De website ziet er op een computer natuurlijk goed uit maar dat betekent niet dat je op een kleiner scherm hetzelfde zal zien. De website moet zich automatisch aanpassen aan de afmetingen van het scherm waarop deze wordt bekeken.

Is jouw website wel responsive?

Om te weten te komen of jouw website responsive is kun je deze tool van Google gebruiken. Op deze pagina voer je het adres van jouw site in en na een analyse van ongeveer een minuut krijg je te zien of je website responsive is.

Belangrijk voor je!

Wil je als ondernemer hoog in de zoekresultaten van Google blijven staan? Zorg er dan voor dat jouw website responsive is. Google zal niet responsive websites in de toekomst genadeloos gaan afstraffen.

Voor meer informatie over een responsive website neem contact met ons op.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01