Offline zichtbaar is online vindbaar

Het is de kracht van de mix. Wij bouwen aan sterke merken door te zorgen voor een optimale klantervaring, of die nu offline of online is. Door uniformiteit in boodschap en uitstraling en door de juiste communicatiemiddelen in te zetten: brochure, flyer, krant, magazine, jaarverslag. We verzorgen de opmaak, tekst, beelden en het drukwerk.

Voor het creëren van naamsbekendheid en awareness maken we gebruik van opvallende uitingen en creatieve concepten. We maken bedrijven offline zichtbaar. Uitingen die nieuwsgierig maken en belangstelling opwekken. Dat vertalen we door naar mailingen, advertenties en outdoor uitingen passend bij je doelgroep.

Sympathie is een belangrijk principe in de psychologie van beïnvloeding. Mensen doen eerder zaken met bedrijven die zij kennen en als sympathiek ervaren. Wij helpen je gunfactor te vergroten, door je merk te laden en je bedrijf een gezicht te geven met een logo en huisstijl, passend bij je identiteit. We houden rekening met alle toepassingen, zowel online als offline uitingen, zoals flyers, brochures, posters en relatiegeschenken.

Geloofwaardige autoriteit is een belangrijk onderscheidend vermogen. Elk bedrijf heeft zo zijn specifieke specialisme of kennis. De Vloek van Kennis (bron: De Plakfactor) zorgt er vaak voor dat boodschappen van de zender niet goed overkomen bij de ontvanger. De Vloek van Kennis is dat je als je iets weet, je je niet meer kunt voorstellen hoe het was toen je het niet wist. Je kennis zit je danig in de weg. En het wordt moeilijk om die kennis met anderen te delen. Wij helpen je om die kennis goed over te brengen en jou als autoriteit in je markt te positioneren. Daarvoor ontwikkelen we bijvoorbeeld jaarverslagen, magazines, kranten, of advertorials.

Je wilt graag dat mensen een eerste stap zetten en reageren op je uitingen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een webpagina, aanmelden voor een evenement, inschrijven voor een nieuwsbrief of je volgen op social media. Stap voor stap maak je van een prospect een klant, door hem of haar gedurende het hele proces te faciliteren en op cruciale momenten te helpen of een drempel over te duwen. Dat kan bijvoorbeeld met een aantrekkelijke actie of juist door middel van een online chat. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de hele conversietrechter, van offline tot online, en zorgen dat we resultaten meetbaar maken door slim gebruik van kortingscodes en web statistieken.