Netwerkprofiel: Staat jouw bedrijf online op de juiste manier vermeld?

Hoe vaker je bedrijf staat vermeld op het internet, hoe groter de kans dat anderen je bedrijf zullen tegenkomen. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw online bedrijfsvermeldingen de correcte bedrijfsgegevens bevatten. Controleer altijd of je bedrijfsnaam nog klopt, maar check ook meteen of het adres en het telefoonnummer nog klopt!

Om goed te kunnen scoren in de zoekmachines is het belangrijk dat je bedrijfsgegevens niet inconsequent op het internet staan. Als jouw gegevens niet consistent op het internet staan, dan kan er bij de zoekmachine verwarring ontstaan. Als je ervoor zorgt dat je bedrijfsgegevens online overeenkomen dan zal de zoekmachine jouw website sneller aanmerken als het relevantste zoekresultaat.

Sta jij met de juiste bedrijfsgegevens online?

Controleer altijd hoe jouw bedrijf online staat vermeld op andere websites. Kloppen de gegevens in jouw Facebook en Google account nog? Kloppen de openingstijden die men online vindt nog of zijn deze recent gewijzigd?

Als je tegenwoordig op zoek gaat via Google naar bijvoorbeeld het telefoonnummer of de openingstijden van een bedrijf. Dan is de kans groot dat je gegevens tegenkomt van andere websites zoals bijvoorbeeld openingstijden.nl of gegevens zoals die bekend zijn in jouw Google account. Veel mensen zullen in eerste instantie van deze gegevens uitgaan. Des te belangrijker is het dus om ervoor te zorgen dat deze gegevens kloppen en ook dat wat andere websites over jouw bedrijf zeggen daadwerkelijk klopt. Je wilt immers niet door onjuiste informatie op externe websites klanten mislopen.

Over het algemeen geldt: Hoe meer bedrijfsgegevens beschikbaar zijn op het internet, hoe beter de zoekmachines de relevantie van jouw website kan bepalen. Zorg dus altijd voor een zo compleet mogelijk profiel als je deze kans aangereikt krijgt. Wij adviseren onze klanten om in ieder geval minstens de juiste bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Breng jouw online bedrijfsgegevens beter in kaart!

Er zijn op het internet hulpmiddelen te vinden waarmee je in een oogopslag een overzicht kan krijgen van hoe jouw bedrijf op externe websites vermeld staat. Onze partner DTG heeft zelfs een hulpmiddel ontwikkeld waarmee je met 1 klik een bedrijfsvermelding kan plaatsen op meer dan 30 websites, kaarten en apps. Dit bespaart jou veel tijd en bovendien weet je zeker dat jouw bedrijfsgegevens op een consistente manier worden ingevuld.

Avancé Communicatie is een partner van DTG. Wij kunnen jou assistentie bieden bij het nagaan of het netwerkprofiel van jouw bedrijf nog de juiste gegevens bevat. Zo ontzorgen wij graag onze klanten en werken we samen aan jouw online succes.

Verbeter je online reputatie met klantbeoordelingen en social media

Zodra jouw bedrijfsgegevens overal correct worden weergegeven is het tijd om je te richten op jouw online reputatie. Als jouw bedrijf gevonden wordt, wat komt men dan precies tegen? Klopt dit met hoe jij zelf jouw bedrijf en producten ziet? Wat men online tegenkomt zal een grote invloed hebben op de keuze van de consument om voor jouw website te kiezen boven de anderen. Staat jouw website bovenaan, maar komt men ook veel klachten over jouw bedrijf tegen? Dan is de kans groot dat de consument voor een ander zoekresultaat gaat.

Wil je een beter beeld van jouw netwerkprofiel krijgen of ben je benieuwd wat Avancé Communicatie voor jouw netwerkprofiel kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01