Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Avancé Communicatie is een voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom zijn wij altijd bezig met het zoeken naar een balans tussen people, planet en profit. Een balans tussen deze drie P's leidt niet alleen tot betere resultaten voor het bedrijf, maar ook voor de samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) komt bij ons tot uiting in drie dimensies;

1. Avancé Communicatie handelt volgens de geldende normen en waarden. Dat betekent dat u van ons kunt verwachten dat wij zaken doen op een integere manier en met respect voor eenieder op wie onze activiteiten van invloed zijn. Een goede reputatie is van grote waarde, even waardevol als onze medewerkers en onze diensten.

2. Avancé Communicatie voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk. Daar waar mogelijk integreren wij milieuzorg in al onze bedrijfsactiviteiten. Zo is ons nieuwbouwpand 'Het Schippershuis' gebouwd volgens de laatste normen voor duurzaam bouwen.

3. Avancé Communicatie voelt zich maatschappelijk betrokken. Daarom sponsoren wij tal van regionale sportclubs en verenigingen.

Sponsoring

Als betrokken organisatie staan wij middenin de Zutphense samenleving. Daarom sponsoren wij activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Dat kunnen zowel sportieve, maatschappelijke als culturele projecten zijn.

Avancé Communicatie sponsort een aantal regionale initiatieven en evenementen op het gebied van sport en cultuur zoals de Midzomerrun in Westervoort, de Nationale Bokbierdag in Zutphen, de Zutphense Haringparty, TOPfonds TalentOntwikkelingPodiumkunsten regio Zutphen / Lochem, Delicious Zutphen, het Heufs Volksfeest, de jaarlijkse ijsbaan voor de jeugd in de Hoven en incidenteel ook initiatieven voor de openbare basisschool Theo Thijssen, zoals bijdragen voor een speeltoestel of nieuwe schoolshirts.

Ook tal van Achterhoekse en Zutphense sportclubs en verenigingen kunnen op onze steun rekenen. Korfbalvereniging KVZ Zutphen, Tennisclub de Hoven, Voetbalvereniging De Hoven, Mixed Hockey Club Zutphen, KC BrummenSportclub Brummen en VIOS volleybal in Eefde dragen wij een warm hart toe.

Midden in de maatschappij

Irene Maatman en Esther Hofmans besteden daarnaast ook een deel van hun tijd aan het vervullen van maatschappelijke functies. Irene zit al 3 jaar in het bestuur van de Maatschappij, departement Zutphen. Esther is alweer een jaar voorzitter van de Stedendriehoek netwerk organisatie http://www.somplus.nl Op deze manier staan ze midden in de maatschappij en zetten ze hun talent en energie in voor organisaties die samenwerken, verbinden en innoveren centraal hebben staan.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01