Irene Maatman

Facebook Twitter Linkedin

Ervaren creatief met oog voor detail. Dat is mijn visitekaartje.
Het creatieve aanspreekpunt tussen de opdrachtgever en de studio. Mooie dingen maken is al vele jaren mijn passie en steeds ook weer de uitdaging. Gestart ruim vijfentwintig jaar geleden in de beeldende vakken uitgegroeid tot creatieve specialist op off- en online communicatiegebied.
Goed luisteren naar klanten en hun wensen vertalen in passende, aansprekende communicatie uitingen op maat geeft mij telkens weer voldoening. Ik zorg dat een project goed en plezierig verloopt en dit doe ik samen met een fantastisch enthousiast team om mij heen. Oog hebben voor detail is mijn sterke punt.
Mijn doel is dat de klant aan het einde van de opdracht met een blij en goed gevoel naar huis gaat. Dit inspireert mij.

Naast als creatief directeur eindverantwoordelijk zijn bij Avancé Communicatie zet ik mij ook in als bestuurslid van De Maatschappij, departement Zutphen. Een verbindend, inspirerend en vernieuwend landelijk netwerk als sinds 1777. Voor het departement Zutphen houd ik mij bezig met communicatiezaken vanuit mijn vakexpertise en met het organiseren van de maandelijkse lunchbijeenkomsten.

Als creatieve duizendpoot interesseer ik mij voor allerlei culturele zaken in de breedste zin van het woord. Onder andere opgeleid in de beeldende vakken ligt mijn passie nog steeds in het ontwerpen en maken van mooie dingen. Of het nu muziek maken, keramiek, schilderen, de tuin of lekkere dingen koken is.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01