Dijkhof Bouw

Wij willen graag goed voor de dag komen met rollbanners in onze eigen huisstijl


Ontwerp rollbanners voor Dijkhof Bouw uit Klarenbeek
Ontwerp rollbanners voor Dijkhof Bouw uit Klarenbeek

Dijkhof Bouw is één van de hoofdsponsoren van de Open Monumentendagen in Zutphen. Zij stonden met een stand in de Burgerzaal en in de Sint Janskerk van Zutphen. Op deze dag werd tevens het startsein gegeven voor de restauratie van de toren die Dijkhof Bouw ook mag gaan uitvoeren. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen!

Hoe presenteer je jezelf dan als bedrijf?

Dat kun je doen door bijvoorbeeld rollbanners geheel in jouw eigen huisstijl te laten ontwerpen. Avancé Communicatie verzorgt al sinds enige tijd de nieuwe huisstijl van Dijkhof Bouw. Zoals de huisstijldragers, autobelettering, advertenties en ook de website. Ingewerkt in de huisstijl als wij zijn hebben wij twee fraaie rollbanners ontworpen die deze dag de show konden gaan stelen. Een rollbanner is namelijk een perfect middel om je product of dienst snel en gemakkelijk te presenteren. 

Heb je binnenkort ook een bijeenkomst, beurs of andere gelegenheid waar je presentatiemateriaal voor nodig hebt? Avancé Communicatie denkt met je mee en is erg goed in het vertalen van jouw wensen. 

Je kunt via ons contactformulier contact met ons opnemen. Nog sneller is om ons te bellen op nummer 0575 56 44 82. Dan zorgen wij ervoor dat jij je bedrijf ook succesvol kunt presenteren.

 


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01