Dominicanenklooster Huissen

Het Dominicanenklooster Huissen is begonnen met bloggen


Blog Dominicanenklooster Huissen

Wij willen onze kennis op een professionele manier delen, hoe kunnen wij dit doen?

Dat was de vraag van het Dominicanenklooster Huissen. Het klooster bezit over een schat aan informatie. Achtergrondinformatie over bezinning, bezieling en beweging. Hoe kunnen we onze passie over de diverse thema's nu op een professionele manier delen met mensen die ons al kennen en potentiële geintereseeerden in onze activiteiten? Avancé Communicatie gaf het Dominicanenklooster Huissen het advies om te gaan starten met bloggen en heeft voor hen een mooie blog in de huisstijl vormgegeven, gerealiseerd en gekoppeld aan de eigen website van het klooster. 

Een weblog is een prachtig medium om je kennis te delen

Steeds meer bedrijven slaan aan het bloggen. Bloggen is de juiste manier om te laten zien wat je als bedrijf allemaal in je mars hebt. Het biedt je de mogelijkheid om daar waar een artikel op de website of op social media vaak alleen maar een onderwerp kort beschrijft, je in de blog vaak veel dieper en uitgebreider op de materie in kunt gaan en je kennis kunt delen. Bloggen zorgt voor een professionelere uitstraling en is een vorm van content marketing. Hoe meer inhoudsvolle goede blogs je plaatst, hoe meer je aan de buitenwereld kunt laten zien dat je verstand van zaken hebt. Een blog zorgt daarnaast ook nog eens voor een betere vindbaarheid van je site.


Waarover kun je bloggen?

Het Dominicanenklooster Huissen blogt over diverse onderwerpen als kunst, religie, filosofie en het dagelijkse leven. Ook komen er onderwerpen aan de orde die in het programma van het klooster aan de orde komen. Het voordeel van de blog is dat mensen er ook op kunnen reageren en zo creëert het Dominicanenklooster Huissen direct een goed platform en community voor al haar activiteiten. Het klooster laat door middel van de blog ook zien dat ze kennis van zaken over de diverse onderwerpen heeft en daardoor wordt ze ook eerder gezien als een autoriteit en is het voor haar makkelijker om vertrouwen op te bouwen. 

Bloggen is leuk om te doen!

Zodra het blog live was heeft het Dominicanenklooster het blog in een mum van tijd gevuld. Dat blijkt wel dat het vullen van een blog leuk en makkelijk is om te doen! Een inhoudsvol artikel met een fraaie foto zorgt voor een goede leesbaarheid. Ga ook eens kijken op het blog van het Dominicanenklooster Huissen en ik weet zeker dat je een artikel vindt dat je boeit.

blog.kloosterhuissen.nl/


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01