EKON software & EKON advies

Onze websites moeten duidelijk een broertje en zusje van elkaar zijn. Hoe gaan we dit realiseren/


Een website voor EKON advies die bedrijfsprocessen optimaliseert

EKON advies wil ondernemers scherp houden. In veel bedrijven is geen managementteam om mee te overleggen, terwijl iedere ondernemer behoefte heeft aan een sparringpartner. Door een bedrijfsscan van EKON advies kunnen sterke en zwakke punten aan het licht komen. Er kunnen doelen geformuleerd worden waar het bedrijf naartoe moet. Gewoon de handen uit de mouwen en op een slimme manier zaken doen. 

EKON advies en EKON software, ieder een eigen logo en eigen website

Startend met de restyling van het logo van EKON software hebben we vervolgens ook het logo van EKON advies ontwikkeld. Ieder een eigen logo met een eigen look. Twee bedrijven die elkaar versterken. Heldere slogans en praktische tips om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. 
Daarnaast ook een podium voor klantenaan het woord die goede ervaringen hebben met EKON advies. Wie kan er nu beter vertellen waarom je EKON advies zou moeten inschakelen dan een tevreden klant!

Een eigen offline nieuwsbrief voor EKON software en EKON advies

Bij de geboorte van een nieuwe huisstijl en website hoort ook een aankondiging. Je moet dit natuurlijk trots vertellen aan je klanten. Een perfect middel daarvoor is een papieren nieuwsbrief die bij je klanten op de deurmat laat vallen. Zo vaak gebeurt dit tegenwoordig niet meer, dus dit heeft extra attentiewaarde!
Meer over de nieuwsbrief van EKON. EKONNieuws

Bekijk de websites van EKON software en EKON advies

 


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01