EKON software & EKON advies

Een nieuw ontwerp voor onze bestaande website. Kunnen jullie dat voor ons verzorgen?


Een nieuw design voor de website van EKON software, SnelStart partner

EKON software, een gevestigde naam in de regio. Gebruik jij alle slimme oplossingen van SnelStart al? Heb je behoefte aan automatisering, maar weet je nog niet hoe? Dan ben je bij EKON software aan het juiste adres.

Twee websites, een broertje en zusje van elkaar

Naast EKON software is ook EKON advies ontstaan. In de loop van de jaren heeft EKON software bij veel bedrijven de boekhoudopleiding verzorgd. Daarmee heeft zij een schat aan ervaring opgedaan in het adviseren van ondernemers. Wat begon met de software voor de administratie ging als vanzelf breder. Met als gevolg dat er naast EKON software nu ook EKON advies in het leven is geroepen. 
Onze opdracht was om twee websites te ontwikkelen die duidelijk een broertje en een zusje van elkaar zijn. De een blauw met grijs en de ander groen met grijs. Met heldere slogans en handige tips voor al je automatiseringsvraagstukken.

De huisstijl van EKON software en EKON advies

Als er een nieuw bedrijf gestart wordt is er ook een nieuw logo nodig. EKON software had reeds een logo. EKON advies moest daarbij aanhaken. Hoe doe je dit? We zijn gestart met een verfrissend nieuw ontwerp voor het logo van EKON software. Niet te anders, want de naam en de look is al bekend. Dezelfde kleur, maar wel een nieuw en modern lettertype erbij gekozen voor de tak van sport en de slogan die staat voor wat het bedrijf je te bieden heeft. In navolging daarvan hebben we het logo van EKON advies uitgevoerd. Met als resultaat twee heldere en frisse logo's als basis voor de nieuwe vorm te geven communicatie uitingen.

Naast het logo en de websites hebben we ook een nieuwsbrief voor EKON ontworpen en uitgevoerd. Lees meer over de nieuwsbrief van EKON: EKONNieuws

www.EKONsoftware.nl

www.EKONadvies.nl


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01