Galerie des Vins van Dorp

Webshop Galerie des Vins van Dorp


Webshop Galerie des Vins van Dorp
Webshop Galerie des Vins van Dorp

Galerie des Vins van Dorp

Papsouwselaan 5, 2624 AE Delft

www.wijnlokaalvandorp.nl


Wijnlokaal van Dorp is al meer dan dertig jaar een begrip in Delft-Zuid en omstreken. Het assortiment bestaat uit ongeveer vierhonderd soorten wijn, met als specialiteit wijnen uit Italië en de Nieuwe Wereld. Je kunt er ook terecht voor port en Armagnac vanaf 1900.

Wijnlokaal van Dorp realiseert zijn wijnimport samen met 35 collega wijnhandelaren verspreid over Nederland. Op die manier kunnen ze gunstige prijzen bedingen en bijgevolg aan hun klanten een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Elke maand zijn er speciale aanbiedingen, aangepast aan de periode van het jaar.

Ook voor advies ben je hier aan het juiste adres; je krijgt hulp bij het uitzoeken van de juiste wijn of andere dranken bij bepaalde gerechten. Bovendien worden er regelmatig proeverijen in de zaak georganiseerd, waarbij je meer te weten komt over wijn en over je eigen smaak.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Galerie des Vins van Dorp

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01