Jos Beeres Wijnkoperij

Webshop Jos Beeres Wijnkoperij


Webshop Jos Beeres Wijnkoperij
Webshop Jos Beeres Wijnkoperij

Jos Beeres Wijnkoperij

Zuiderstraat 28a, 9635 AM Noordbroek

www.josbeeres.nl


Sinds de oprichting in 1879 staat deze zaak voor kwaliteit, service, innovatie en de juiste sfeer. Sinds 2014 is Jos Beeres Wijnkoperij gevestigd in Noordbroek op de Beereshoeve. Naast het kantoor en magazijn kunt u hier ook terecht in de winkel. Met regelmaat organiseert Jos Beeres proeverijen en evenementen rondom het thema wijn.

Het assortiment van Jos Beeres is divers. Naast het uitgebreide assortiment van Les Généreux vindt u ook een selectie eigen import. Al met al een uniek aanbod met een veelheid aan smaken. De klassieke wijnlanden zijn breed vertegenwoordigd. Ook de trend om te genieten van Nieuwe Wereldwijnen wordt bij Jos Beeres gevolgd: wijnen uit Argentinië tot Nieuw-Zeeland en alles wat ertussen ligt.

Op de Beereshoeve vindt u naast de winkel tevens een bed & breakfast, proeflokaal, kookstudio, jeu de boules baan en een royaal buitenterras. Wietze & Anouschka Snaak heten u, samen met het team, van harte welkom in de wereld van wijn in het hoge Noorden.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Jos Beeres Wijnkoperij

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01