Makkink

Nieuwe website voor Makkink, centrum voor complementaire geneeswijzen


Nieuwe website voor Makkink, centrum voor complementaire geneeswijzen

Vernieuwde website voor Makkink

Op de vernieuwde website van Makkink, centrum voor complementaire geneeswijzen vind je eenvoudig alle informatie die je zoekt. 

Goed toepassen van de bestaande huisstijl

Fris door het gebruik van de verschillende kleurtinten per soort behandeling. Helder, overzichtelijk en door de opsomming van de diverse behandelindicaties in de marge vind je makkelijk de informatie waarnaar je op zoek bent. De site is duidelijk herkenbaar als een site van Makkink door het consequent toepassen van de huisstijl. Bij de bestaande huisstijlkleuren groen en oranje zijn bijpassende kleuren gezocht die zorgen voor de specifieke en eigen uitstraling van de site. Fraaie zwart wit fotografie gecombineerd met deze heldere kleurstelling.

Een eigentijds websiteontwerp

De website is geprogrammeerd volgens de nieuwste webtechnieken, is uiteraard responsive dus geschikt voor de mobiele apparaten en heeft de beschikking over een eigen content management syteem (CMS). Daardoor is Makkink eenvoudig in staat om snel en eenvoudig zijn eigen site te beheren. Een eigentijds ontwerp voor de website, geen duizend uit een dozijn. Want de praktijk van Makkink staat ook voor een persoonlijke benadering. Zij behandelen geen klachten, maar zij behandelen mensen. Neem eens een kijkje op de site van Makkink, centrum voor complementaire geneeswijzen.

www.makkink.nl

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01