Slijterij t Fust Whisky & Wijn speciaalzaak

Webshop Slijterij t Fust Whisky & Wijn speciaalzaak


Webshop Slijterij t Fust Whisky & Wijn speciaalzaak
Webshop Slijterij t Fust Whisky & Wijn speciaalzaak

Slijterij t Fust Whisky & Wijn speciaalzaak

Kerkstraat 11, 1621 CW Hoorn

www.t-fust.nl


Achter een pittoreske trapgevel in het mooie Hoorn gaat 't Fust schuil, een slijterij waar liefhebbers van whisky en bieren hun hart zullen ophalen. Maar ook wijndrinkers vinden hier hun gading: 't Fust is aangesloten bij een wijninkoopgroep en kan daardoor kwaliteitswijnen aanbieden voor een eerlijke prijs. Eenmaal per jaar wordt een whisky- en wijnproeverij georganiseerd.

Deze wijnhandelaren zijn mede-eigenaar en importeren direct uit wijngebieden over de hele wereld. Zo vind je bij 't Fust onder andere wijnen van de producent Chakana uit Mendoza (Argentinië). De wijn Chakana Wiphala is een wijn voor het goede doel, die zijn naam en logo ontleent aan het eeuwenoude symbool dat de Indiaanse volken in de Andes met elkaar verbindt. Deze filosofie heeft als resultaat een prachtige rode wijn met aantrekkelijke aroma's van rijpe kersen, pruimen en exotische kruiden, gecombineerd met zachte tannines voor een perfecte afdronk.

Van deze en andere originele wijnen kun je proeven tijdens de proeverijen en de leerzame masterclasses die bij 't Fust worden georganiseerd.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Slijterij t Fust Whisky & Wijn speciaalzaak

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01