Stadswijnkelder Berns

Webshop Stadswijnkelder Berns


Webshop Stadswijnkelder Berns
Webshop Stadswijnkelder Berns

Stadswijnkelder Berns

Geerstraat 26, 6411 NR Heerlen

www.stadswijnkelderberns.nl


Stadswijnkelder Berns biedt kwaliteit op het gebied van wijn en gedistilleerd met een goede en snelle service. Het door Stadswijnkelder Berns geselecteerde assortiment is veelzijdig, maar toch exclusief. Niet alleen op het gebied van wijn, maar zeker ook op het gebied van whisky en cognac. Het motto van Berns is: 'een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor ieder zijn smaak.' Of het nu om een particuliere klant of een bedrijf gaat, of het om één of honderd flessen gaat, iedereen krijgt hier een advies op maat.

Het hoeft dus niet te verbazen dat Stadswijnkelder Berns een vaste klantenkring heeft met mensen die blijven terugkomen. Ondertussen ontdekken ook steeds meer nieuwe klanten, particulieren en bedrijven het assortiment en de service van Berns. Voor relatiegeschenken of voor wijnen met je eigen etiket kun je hier terecht, maar ook voor wijnevenementen zoals drank- en spijsavonden, wijnproeverijen en wijncursussen. Ook whisky- en cognacliefhebbers kunnen komen proeven en bijleren.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Stadswijnkelder Berns

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01