The ART of WINES

Webshop The ART of WINES


Webshop The ART of WINES
Webshop The ART of WINES

The ART of WINES

Arent Janszoon Ernststraat 665-A1, 1082 LG Amsterdam

www.theartofwines.nl


Een jong bedrijf met, uiteraard, een passie voor wijn en de missie om de bedoelingen en de bezieling van de wijnboer zo goed mogelijk aan de klanten over te brengen: dat is The Art of Wines. Om in die taak te slagen kiezen de mensen van The Art of Wines er bewust voor om samen te werken met kleinschalige wijnproducenten. Dat levert eerlijke en met toewijding gemaakte wijn op, die dikwijls maar in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar is.

Door dit beperkte volume is het voor ketens niet zo interessant om samen te werken met deze kleinschalige producenten; veel van de wijnen die je bij The Art of Wines vindt, worden exclusief geïmporteerd. Als klant ben je verzekerd van een zorgvuldig gemaakte en unieke wijn.

Het aanbod bij The Art of Wines is uitgebreid en een groot aantal wijnlanden is vertegenwoordigd, in alle prijsklassen. En ook wie meer wil doen dan de beste wijn kopen om thuis van te genieten, is hier aan het juiste adres: er worden workshops georganiseerd die kunnen worden afgestemd op de groep deelnemers en er vinden proeverijen plaats waar producenten aanwezig zijn die hun wijnen voorstellen.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor The ART of WINES

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01