The Audio Specialists

B2B webshop voor TAS


B2B webshop voor TAS

Het aanbieden van nieuwe producten, informatie en de meest actuele prijzen worden in de 24/7 webwinkel van The Audio Specialist gerealiseerd. De branch van de professionele audio systemen veranderd in hoog tempo. "Onze klanten verwachten niet alleen hoog kwalitatieve audio apparatuur maar ook een snelle levering, service, traning en 24/7 bereikbaarheid." aldus Axel Nagtegaal. 

De webshop heeft een responsive design waardoor de webshop ook via een mobiel en tablet uitstekend werkt. Met een koppeling naar de administratiepakket van The Audio Specialist wordt de webshop gevoed met de meeste actuele gegevens en prijzen. Het team van specialisten bestaande uit vormgevers, marketeers en programmeurs hebben met trots deze professionele B2B webshop gemaakt.

De ervaring en expertise die we afgelopen jaren hebben opgebouwd bewijst nogmaals onze kracht in maatwerk. De overstap naar Laraval PHP Framework, een modern framework, is een bewuste keuze om gebruik te maken van alle voordelen van PHP. Daarnaast werkt het team via Github op een test-, acceptatie- en live server. Een professionaliseringslag die wij vorig jaar als bedrijf hebben genomen. Dit biedt niet alleen meer mogelijkheden voor de toekomst maar ook onze klanten gaan hiervan profiteren.

Bekijk hier de nieuwe website van The Audio Specialists.

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01