Twentsch Wijnhuis

Webshop Twentsch Wijnhuis


Webshop Twentsch Wijnhuis
Webshop Twentsch Wijnhuis

Twentsch Wijnhuis

Denekamperweg 148, 7661 RL Vasse

www.twentschwijnhuis.nl


Vasse is een charmant klein dorp net ten noorden van Tubbergen, in Twente. Aan de Denekamperweg vind je hier het Twentsch Wijnhuis, in een pittoresk pand uit 1928 dat nog volledig intact is.

De winkel bestaat uit drie kamers waar inmiddels zevenhonderd soorten wijnen te verkrijgen zijn. De favorieten van het Twentsch Wijnhuis zijn Duitse wijnen. De Riesling bijvoorbeeld blijft een uitblinker op het gebied van veelzijdigheid en finesse en de Duiste Spätburgunders zijn een goed alternatief voor rode Bourgonge. Je kunt altijd proeven van de Duitse en andere wijnen als je dat wil: elke week staan er meer dan veertig wijnen op de proeftafel. Zo kun je zelf je favorieten selecteren.

Sinds 2006 wordt er ook een bijzondere wijn- en spijsproeverij georganiseerd op Landgoed Singraven bij Denekamp. Hier presenteren twaalf klasserestaurants en wijnboeren dan gerechtjes en wijnen. Veel horecazaken werken ook daarbuiten graag samen met het Twentsch Wijnhuis; heel wat restaurants hebben hun wijnen op de kaart staan.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Twentsch Wijnhuis

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01