Van der Linden - Drank in het Bijzonder

Webshop Van der Linden - Drank in het Bijzonder


Webshop Van der Linden - Drank in het Bijzonder
Webshop Van der Linden - Drank in het Bijzonder

Van der Linden - Drank in het Bijzonder

Burgemeester Grothestraat 6, 3761 CM Soest

www.vanderlinden-drank.nl


Wijnhandel Ben van der Linden in Soest bestaat al sinds 1910. Ondertussen staat hier de vierde generatie aan het roer, die in 2003 de oude slijterij verbouwde tot een bedrijf waar wijnen, sterke dranken en spijzen optimaal gecombineerd worden. Onder hetzelfde dak vind je ook een restaurant. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van wijnen en spijzen.

Het enthousiasme en de vakkennis van de twee twintigers die nu Wijn handel Ben van der Linden runnen is niet onopgemerkt gebleven: in 2006 leverde hun passie en klasse hen een plaatsje op in de top tien van de beste slijters in Nederland.

De aangeboden wijnen worden direct bij de wijnboer ingekocht; daardoor houden de mensen van Ben van der Linden een goede controle op de kwaliteit van de wijn. Dat ze daarin wonderwel slagen wordt bewezen door het feit dat de rode huiswijn, Domiziano Negroamaro, de eerste prijs won op het Proefschrift Wijnconcours. Deze lekkere zondoorstoofde, zachte en kruidig smakende Italiaanse wijn is maar één van de unieke wijnen die je bij Ben van der Linden kunt proeven: het assortiment wijnen is uitgebreid, met interessante flessen uit minder bekende wijnlanden, voor een goede prijs.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Van der Linden

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01