Van Ommeren, vlees van goede huize

Online vlees bestellen is nu nog makkelijker op www.bigsteaks.nl


Avancé bouwde een nieuwe webshop voor bigsteaks.nl

Avancé Communicatie bouwde een Woocommerce webshop voor Van Ommeren Vlees. Een prachtige en overzichtelijke webshop die onder het merk bigsteaks de consument bedient met horeca kwaliteit vlees voor een consumenten prijs.

Bestel direct je vlees op de webshop bigsteaks.nl

Bekijk de aangeboden vleessoorten: varkensvlees, rundvlees, kip/gevogelte en andere vleessoorten. Lees meer over deze vleesssoorten. Waar is het lekker bij en waar komt het vandaan? Bekijk in welke gewichten het verkrijgbaar is en zie direct de prijs die daarbij hoort. En bestel dan eenvoudig de door jou gemaakte keuze.
Weet je het niet zo goed? Neem dan een kijkje bij het meest verkochte vlees en laat je helpen. Mis ook nooit meer de beste vleesaanbiedingen door je in te schrijven voor de online nieuwsbrief van bigsteaks. Dit kan snel en eenvoudig door middel van de nieuwsbrief koppeling die Avancé verwerkt heeft in deze webshop. 

Mobile first!

Uiteraard is de webshop responsive en dus geschikt voor de mobiele apparaten. Volledig gebouwd conform de wensen en eisen van deze tijd. Ook voorzien van een SSL certificaat dat ervoor zorgt dat er veilig en vertrouwd met je gegevens om wordt gegaan en ook dat je webshop door google goed gewaardeerd en gevonden wordt.

Kortom: Laat ook een webshop door Avancé Communicatie maken. Laat je overtuigen en kijk voor inspiratie op de webshop van Bigsteaks.nl


Meer Van Ommeren, vlees van goede huize projecten

Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01