Vinoteca Lina

Webshop Vinoteca Lina


Webshop Vinoteca Lina
Webshop Vinoteca Lina

Vinoteca Lina

Jodenstraat 14a, 5911 HK Venlo

www.vinotecalina.com


De meest mooie en gezellige wijnspeciaalzaak in Venlo, gelegen aan de Jodenstraat, dat is Vinoteca Lina. Hier vind je een uitgebreid assortiment wijnen, zowel wijnen om elke dag te drinken als wijnen voor speciale gelegenheden. Deze kwaliteitswijnen worden door Gijs Lina met de grootste zorg geselecteerd, direct ingekocht bij de wijnboer, zonder tussenhandel en van daaruit rechtstreeks naar de liefhebber getransporteerd voor een zeer concurrerende prijs. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere consument kan ook de zakelijke cliënt bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Vinoteca Lina terecht.

Daarnaast biedt Vinoteca Lina u de mogelijkheid om op zaterdag en zondag het assortiment te leren kennen door openstaande flessen te proeven alvorens tot aanschaf over te gaan. Ook verzorgen wij in de Vinoteca en op locatie wijnproeverijen op maat, kunt u deelnemen aan een masterclass en zijn er regelmatig wijnproducenten aanwezig in de winkel voor interessante proeverijen.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Vinoteca Lina

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01