Whisky- en Wijnhandel Verhaar

Webshop Whisky- en Wijnhandel Verhaar


Webshop Whisky- en Wijnhandel Verhaar
Webshop Whisky- en Wijnhandel Verhaar

Whisky- en Wijnhandel Verhaar

Planetenbaan 2a, 3721 LA Bilthoven

www.whiskyshop.nl


Een varkensstal die de hemel op aarde is voor whisky-liefhebbers? Het klinkt gek, maar in Bilthoven bestaat zo'n plek wel degelijk. De whisky- en wijnhandel van Marcel Verhaar is ondergebracht in een varkensstal die werd verbouwd tot een mooi eigentijds gebouw met strakke lijnen. Dit is dus een bijzonder pand, maar de echte verrassing krijg je wanneer je binnengaat: je staat dan in een immens keldergewelf, tot aan de nok gevuld met flessen.

Onder die vele flessen een schotse hemel op aarde. Meer dan 1400 soorten whisky staan er op de planken, waaronder whisky uit Amerika, Ierland en Japan. De meerderheid komt echter uit schotse distilleerderijen, het land met de rijkste whisky-traditie. Bij Verhaar weten ze er alles over; dit is dan ook de grootste whiskyzaak in Nederland. Naast het whisky-assortiment is er ook een rijkelijk assortiment wijnen en port en ander mooie destillaten. Je vindt er onder andere flessen uit Frankrijk, Italië, Spanje en soms ook uit meer exotische hoeken van de wereld.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Whisky- en Wijnhandel Verhaar

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01