Wijnhandel Appeldoorn

Wijnhandel Appeldoorn


Wijnhandel Appeldoorn
Wijnhandel Appeldoorn

Wijnhandel Appeldoorn

Emmastraat 27a, 6881 SN Velp

www.appeldoorn.nl/


Een plafonds vol chiffons en een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende dranken dat kenmerkt wijnhandel Appeldoorn. De spuitwaterflessen behoren tot de verzameling van pa Appeldoorn, die de wijnhandel in 1967 van zijn vader overnam. De fraaie wijnhandel aan de Emmastraat in Velp bestaat al meer dan 100 jaar!De familie Appeldoorn bouwde duurzame relaties op met enkele topchâteaux om van generatie op generatie hun kwaliteitswijnen te kunnen aanbieden. Ondertussen blijft Appeldoorn binnen de dynamische wijnwereld zoeken naar nieuwe aanwinsten uit de beste wijngaarden. Gestoeld op deze eeuwenoude ervaring nam de vierde generatie het roer van zijn vader in 2001 over.

Tegenwoordig selecteert het gepassioneerde team van Appeldoorn zelf haar wijnen en gedistilleerd, rechtstreeks vanaf het Château en de producent. Met een zeer uitgebreid assortiment van meer dan 1000 wijnen kan wijnhandel Appeldoorn zowel de zakelijke markt als de particuliere fijnproever uitstekend van dienst zijn. Alle grote merken en belangrijke huizen binnen drankenland worden derhalve gevoerd. Kijk ook eens in onze gedistilleerdkamer met o.a. meer dan 400 soorten whiskies!

Wijnhandel Appeldoorn voor de perfecte wijnkaart, gedistilleerd, wijn– & relatiegeschenken, wijnimport, taxaties, proeverijen, cursussen en wijnopslag!


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnhandel Appeldoorn

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01