Wijnhandel Huub Oostendorp

Webshop Wijnhandel Huub Oostendorp


Webshop Wijnhandel Huub Oostendorp
Webshop Wijnhandel Huub Oostendorp

Wijnhandel Huub Oostendorp

Albrecht Beylinggracht 44, 2871 SC Schoonhoven

www.oostendorpwijnen.nl


In het oude centrum van Schoonhoven staan verschillende panden van meer dan driehonderd jaar oud. In één van deze charmante historische gebouwen is Wijnkoperij Huub Oostendorp gevestigd. Al sinds 1882 vind je op deze plaats een slijterij en wijnhandel, waarvan Huub Oostendorp in 1982 - honderd jaar later - de trotse eigenaar is geworden.

Dit is een oude winkel, boordevol charme en met de sfeer van lang vervlogen tijden. Er hangt een soort van gezellige stoffigheid en je moet de flessen de juiste lichtinval geven om het etiket te kunnen lezen. Het assortiment bestaat uit zo'n 750 verschillende wijnen, 200 whisky's en 150 ports. Daaronder onbekende wijnen, dure wijnen maar ook zacht geprijsde flessen voor elke gelegenheid. De meeste wijnen komen direct van de wijnboer naar de koperij.

In de sfeervolle winkel worden ook proeverijen georganiseerd. Iedere vrijdag en zaterdag staan er verschillende wijnen open op de proeftafel, waarbij je van Huub of een zijn medewerkers advies krijgt. Tevens verzorgt de wijnkoperij relatiegeschenken voor bedrijven en levert wijnen aan diverse restaurants in de regio. Een bezoek aan deze stijlvolle zaak is beslist de moeite waard.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnhandel Huub Oostendorp

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01