Wijnhandel Marcel Arentz

Webshop Wijnhandel Marcel Arentz


Webshop Wijnhandel Marcel Arentz
Webshop Wijnhandel Marcel Arentz

Wijnhandel Marcel Arentz

Hertogstraat 82, 6511 SE Nijmegen

www.arentzwijnen.nl


Onze winkel heeft het grootste assortiment kwaliteitswijnen uit de verre omgeving. U treft er meer dan 1000 verschillende wijnen aan, afkomstig uit alle belangrijke wijngebieden uit de hele wereld. U kunt bij ons terecht voor betaalbare wijnen (voor alledaags gebruik), maar als u Grand Cru's uit Bordeaux of Bourgogne zoekt, oude Portwijnen of topwijnen uit Spanje, Italië, Duitsland, Zuid-Afrika of Australië, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zowel in 2005 als wel in 2006 is onze wijnwinkel gekozen als beste wijnspeciaalzaak van Gelderland in het culinaire blad "Lekker". Bovendien eindigden we in het jaar 2010 als finalist van de beste wijnspeciaalzaken in het wijnmagazine "Perswijn".

De medewerkers van Wijnhandel Marcel Arentz zijn allen vinoloog en hebben een ruime ervaring opgedaan in de horeca. U krijgt derhalve een deskundig advies over wijn/spijs combinaties, bewaarmogelijkheden, schenktemperatuur, etc.

Ook beschikken wij over een fraai assortiment gedistilleerde dranken, zoals Cognac, Calvados, Whisky en een grote collectie Grappa's (van Nonino).

Wij leveren zowel aan particulieren, horeca en bedrijven en wij zijn met name in het najaar druk doende met het verzorgen van de relatiegeschenken voor vele bedrijven en instellingen.

Graag tot ziens in de best gesorteerde wijnwinkel van Nijmegen en verre omgeving.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnhandel Marcel Arentz

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01