Wijnhandel Oranje

Webshop Wijnhandel Oranje


Webshop Wijnhandel Oranje
Webshop Wijnhandel Oranje

Wijnhandel Oranje

Oranjestraat 10-12, 3111 AP Schiedam

www.oranje.com


Wijnhandel Oranje is sinds lange tijd gevestigd in een sfeervol pand in de Oranjestraat nabij het oude centrum van Schiedam, dé drankenstad van Nederland. Oranje is een exclusieve, maar eigentijdse wijnhandel waar passie voor wijn de drijfveer is. Goede service en persoonlijk advies staan voorop. Geen moeilijke woorden hier, maar een helder verhaal bij wijnen voor elke gelegenheid. Oranje biedt een ruime keuze uit een breed assortiment van kwaliteitswijnen uit de hele wereld en in elke prijsklasse. Eigenaar Frank van Harmelen zorgt ervoor dat het merendeel van de wijnen afkomstig is uit eigen import: direct van de wijnboer, geen tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber. Daardoor ben je als klant verzekerd van de beste kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Niet voor niets kent de wijnhandel een trouwe klantengroep die zowel particulier als zake- lijk wijngeschenken koopt. Je zult zelf merken dat een bezoek aan de winkel inspirerend kan zijn.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnhandel Oranje

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01