Wijnhandel Schaapveld

Webshop Wijnhandel Schaapveld B.V.


Webshop Wijnhandel Schaapveld B.V.
Webshop Wijnhandel Schaapveld B.V.

Wijnhandel Schaapveld B.V.

Pelikaanstraat 4a, 7201 DR Zutphen

www.schaapveld.nl


Al sinds 1916 is wijn de specialiteit van Wijnhandel Schaapveld. U vindt de ruim opgezette en volledig geklimatiseerde winkel in het fraaie zeventiende-eeuwse pand ‘Ruiter Kortegaerd’ in de sfeervolle binnenstad van Zutphen. Hier kunt u kiezen uit een overdonderend assortiment kwaliteitswijnen uit de hele wereld, in elke prijsklasse.

Particulieren, bedrijven en horecaondernemers zijn bij Schaapveld vaak al jaren kind aan huis. Zij kunnen rekenen op persoonlijk, goed onderbouwd advies van de gediplomeerde en zeer ervaren wijnexperts. Die op hun beurt graag meedenken over een geschikt cadeau of de perfecte wijn voor bij een bepaald gerecht of speciale gelegenheid.

Komt u op een vrijdag of zaterdag? Dan is er in de winkel altijd wat lekkers te proeven! Om op de hoogte te blijven van alle actuele aanbiedingen kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse e-mailnieuwsbrief. En op de website vindt u de evenementenagenda met onder meer proeverijen en cursussen.

Wijnadviseur Tim Hoyinck: “Vrijwel alle wijnen importeren we zelf, in samenwerking met collega-wijnwinkels. Dit betekent dat ze direct van de wijnboer komen en – zonder tussenhandel – rechtstreeks naar de liefhebber of regionale horecagelegenheden gaan.”


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnhandel Schaapveld B.V.

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01