Wijnkoperij Kroese

Webshop Wijnkoperij Kroese


Webshop Wijnkoperij Kroese
Webshop Wijnkoperij Kroese

Wijnkoperij Kroese

Hoofdstraat 147, 8162 AE Epe

www.kroesewijnen.nl


Wijnkoperij Kroese is al 20 jaar een begrip onder wijnliefhebbers. Dit familiebedrijf is gevestigd in het centrum van Epe.

Wijnkoperij Kroese importeert samen met 35 collega-wijnhandelaren haar wijnen zelf. Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere klant kan ook de zakelijke klant bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Wijnkoperij Kroese terecht.

Daarnaast biedt Wijnkoperij Kroese u de mogelijkheid om het assortiment door te proeven tijdens de twee-jaarlijkse overzichtsproeverijen. Bel voor datum en locatie. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op maat.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnkoperij Kroese

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01