Wijnkoperij Luuc van Boort

Webshop Wijnkoperij Luuc van Boort


Webshop Wijnkoperij Luuc van Boort

Wijnkoperij Luuc van Boort

Waterstraat 46, 5301 AK Zaltbommel

www.vanboort.nl


Wijnkoperij Luuc van Boort is al ruim honderd jaar een begrip in de Bommelerwaard. De zaak is gehuisvest in de oude Waterpoort, de enige overgebleven stadspoort van Zaltbommel, die stamt uit de veertiende eeuw. De grootvader van Luuc van Boort kocht dit pand in 1905. Zijn vrouw, Luuc van Boort's grootmoeder, begon er een drankenwinkel met als belangrijkste producten wijn en likeuren.

In deze sfeervolle omgeving huist vandaag een gespecialiseerde wijnkoperij. Op de etiketten in de winkel zijn alle wijnproducerende hoeken van de wereld terug te vinden: Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje en nog veel meer. Een bijzondere troef van de winkel zijn de verschillende lokalen, die speciaal per gebied of per land zijn ingericht. Zo is er een portlokaal, met daarin ruim 750 verschillende soorten portwijnen, en een Cave Bordeaux, met daarin de top onder de bordeauxwijnen zoals Pétrus, Château d'Yquem, Haut-Brion, Mouton-Rothschild en nog meer.

Sinds enkele jaren is er ook een ruimte die uitermate geschikt is voor proeverijen en cursussen. Ook dat kan bij Wijnkoperij Luuc van Boort. Iedere zaterdag kun je sowieso binnenlopen tijdens de inloopproeverijen van 14 tot 17 uur. Twee keer per jaar wordt er ook een grote proeverij georganiseerd. Op de website vind je alle actuele informatie over de evenementen die Wijnkoperij Luuc van Boort organiseert.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnkoperij Luuc van Boort

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01