Wijnkoperij Mondovino

Webshop Wijnkoperij Mondovino


Webshop Wijnkoperij Mondovino

Wijnkoperij Mondovino

Assendorperstraat 107, 8012 DH Zwolle

www.mondovino.nl


Ella en Bert van Beek, de bezielers van Mondovino, hebben een passie voor wijn zonder poeha. In Zwolle baten zij hun onafhankelijke wijnwinkel uit, aan de gezellige Assendorperstraat.

In hun winkel gaat een wereld van wijn voor je open. Hier voel je vooral de liefde van Ella en Bert voor hun vak. Ze vinden het zelf belangrijk om er veel plezier aan te beleven en om hun klanten een eerlijke service te bieden. Zo zullen ze nooit wijn aankopen die ze niet hebben geproefd en zullen nooit wijn aanbieden die ze zelf hebben afgekeurd. Ze vinden het belangrijk om veel te reizen om de ontwikkelingen in de wijnwereld te volgen en om nieuwe ontdekkingen te doen, waarbij ze vooral ook veel moeite willen doen om buiten de platgetreden paden te wandelen en om zo redelijk geprijsde wijnen te vinden voor hun klanten.

Bij Mondovino worden alle regels gevolgd die de kwaliteit van wijn waarborgen, van een optimale bewaring tot en met een gedegen omschrijving van de oogstjaren, maar verheven taal die drempelverhogend werkt wordt achterwege gelaten. Kortom, als klant ben je hier verzekerd van openheid, eerlijkheid en de beste wijnen voor de beste prijs.

Bert en Ella van Beek zijn beiden Vinoloog van de Wijnacademie®. Iedere vrijdag en zaterdag hebben ze een selectie wijnen voor u open staan in de winkel. In het voor- en najaar organiseren ze een grote overzichtsproeverij.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnkoperij Mondovino

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01