Wijnkoperij Platenburg

Webshop Wijnkoperij Platenburg


Webshop Wijnkoperij Platenburg

Wijnhandel Platenburg

Goudsesingel 332A, 3011 KK Rotterdam

www.wijnkoperijplatenburg.nl


Wijnkoperij Platenburg bestaat al sinds 1894 en is daarmee een van de oudste en meest gespecialiseerde wijnkoperijen van de regio Rijnmond. De collectie bestaat uit meer dan duizend verschillende wijnen en bijzondere distillaten uit de hele wereld.

De huidige eigenaar Ger Platenburg is de derde generatie bij het familiebedrijf Wijnkoperij Platenburg. Hij is vinoloog, liquorist en het belangrijkste, hij heeft een passie voor wijn. Samen met zijn vrouw Lia en medewerkster Mieke Hurkmans verkoopt hij met veel kennis van zaken wijn aan particulieren en bedrijven.

Wijnkoperij Platenburg importeert de wijn voornamelijk van kleine, kwaliteitsbewuste wijnboeren; als klant ben je zo verzekerd van goede, eerlijke wijn en je kunt ook advies krijgen bij je aankoop. De wijnkoperij zelf is een echt paradijs voor wijnliefhebbers. Er worden ook wijnproeverijen en - cursussen georganiseerd voor groepen.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnkoperij Platenburg

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips.

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01